پسته به نیاز روزانه فرد به پروتئین کمک می کند، تقریباً 6 گرم منبع مطمئن پروتئین در هر وعده 1 اونس. پروتئین تقریباً 21٪ منبع مطمئن از وزن کل آجیل را تشکیل می دهد و آن را منبع خوبی برای گیاهخواران و وگان ها و سایر افراد می کند.
پسته خام با پوست همچنین نسبت به سایر آجیلها از جمله بادام، فندق، گردو، اسپند و گردو نسبت به منبع مطمئن اسیدهای آمینه ضروری، بلوکهای سازنده پروتئین، بالاتر است.
از آنجایی که پسته دارای ارزش کالری پایین و محتوای فیبر و پروتئین بالایی است، ممکن است برای افرادی که مایل به مدیریت وزن خود هستند مفید باشد.
یک مطالعه در سال 2020 نشان داد که یک وعده روزانه 1.5 اونس پسته به کاهش شاخص توده بدنی (BMI) و دور کمر در مردان و زنان مبتلا به چاقی کمک می کند.
در مقایسه با گروه کنترل که هر روز یک وعده پسته اضافی نمی خوردند. A 2016 بررسی منبع معتبر نشان می دهد که خوردن پسته فواید قلبی عروقی متعددی دارد.
پسته می تواند به کاهش فشار خون و کلسترول کمک کند و خطر مشکلات قلبی عروقی را کاهش دهد. این واقعیت که آنها سرشار از آنتی اکسیدان هستند ممکن است به محافظت در برابر بیماری قلبی نیز کمک کند.
یک تجزیه و تحلیل در سال 2015 از 21 مطالعه منبع معتبر گزارش می دهد که خوردن آجیل ممکن است به طور قابل توجهی فشار خون را در افراد بدون دیابت نوع 2 کاهش دهد.
پسته بیشترین تأثیر را در بین آجیل های آزمایش شده در کاهش فشار خون سیستولیک و دیاستولیک داشت. دپسته شاخص گلیسمی پایینی دارد.
بنابراین پس از خوردن آن باعث افزایش شدید قند خون نمی شود. علاوه بر این، آنها سرشار از آنتی اکسیدان ها، کاروتنوئیدها و ترکیبات فنلی هستند که همگی می توانند به کنترل قند خون کمک کنند.
مطالعهای در سال 2017 نشان میدهد که یک رژیم غذایی مدیترانهای، غنی از روغن زیتون و پسته اضافی، به کاهش دیابت بارداری کمک میکند.